Боротьба із загальнокримінальним бандитизмом як один із пріоритетних видів діяльності правоохоронних органів щодо протидії організованій злочинності у період НЕПу - Семикопний, А. Д.; Semykopnyi, A. D. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 1 (52). – С. 59-69, 2011)
Досліджено особливості проявів бандитизму в Радянській Україні у 1920-і роки та боротьби з цим явищем з боку правоохоронних органів. Features of gangsterism in the Soviet Ukraine in 1920-s and fighting with this phenomenon by the law enforcement agencies are researched. Исследованы особенности проявлений бандитизма в Советской Украине в 1920-е годы и борьбы с этим явлением со стороны правоохранительных органов.
Combating criminal gangsterism as a priority activitylaw enforcement agencies to combat organized crime during the NEP
Борьба с общеуголовным бандитизмом как один из приоритетных видов деятельностиправоохранительных органов по противодействию организованной преступности в период НЭПа
Семикопний, А. Д. Боротьба із загальнокримінальним бандитизмом як один із пріоритетних видів діяльності правоохоронних органів щодо протидії організованій злочинності у період НЕПу / А. Д. Семикопний // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 1 (52). – С. 59-69.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; міліція; милиция; militia; бандитизм; gangsterism; боротьба з бандитизмом; борьба с бандитизмом; combating gangsterism; Кримінологія. Criminology. Криминология; статистика; statistics