Суб’єкти, які здійснюють державний контроль за діяльністю установ виконання покарань - Макаренко, Т. В.; Makarenko, T. V. (Форум права. – 2011. – № 1. – С. 610–616, 2011)
Виконане уточнення системи суб’єктів, які здійснюють державний контроль за діяльністю установ виконання покарань; розмежовані поняття «суб’єкти державного управління» та «суб’єкти державного контролю»; охарактеризоване вузьке та широке значення (розуміння) суб’єктів державного контролю; запропонована класифікація суб’єктів державного контролю за діяльністю установ виконання покарань.

Specification of system of subjects which carry out the state control over activity of establishments of execution of punishments is executed; concepts «subjects of the government» and «subjects of the state control» are differentiated; it is characterized narrow and wide values (understanding) of subjects of the state control; classification of subjects of the state control over activity of establishments of execution of punishments is offered.

Выполнено уточнение системы субъектов, которые осуществляют государственный контроль за деятельностью учреждений исполнения наказаний; разграничены понятия «субъекты государственного управления» и «субъекты государственного контроля»; охарактеризовано узкое и широкое значения (понимания) субъектов государственного контроля; предложена классификация субъектов государственного контроля за деятельностью учреждений исполнения наказаний.
Subjects Who are Carrying out the State Control over Activity of Establishments of Execution of Punishments
Субъекты, осуществляющие государственный контроль за деятельностью учреждений исполнения наказаний
Макаренко, Т. В. Суб’єкти, які здійснюють державний контроль за діяльністю установ виконання покарань [Електронний ресурс] / Т. В. Макаренко // Форум права. – 2011. – № 1. – С. 610–616. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011- 1/11mtvuvp.pdf.
Макаренко Т. В. "Суб’єкти, які здійснюють державний контроль за діяльністю установ виконання покарань." Форум права 1 (2011): 610-616.
Keywords: Кримінально-виконавче право. Criminal and Executive Law. Уголовно-исполнительное право; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; державний контроль; установи виконання покарань; государственный контроль; учреждения исполнения наказаний; state control