Цінні папери як предмет злочину - Кашкаров, О. О.; Kashkarov, O. O. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 200-204., 2004)
Вивчено цінні папери як предмет злочину. Изучено ценные бумаги как предмет преступления. Securities as a subject of a crime are studied.
Кашкаров, О. О. Цінні папери як предмет злочину / О. О. Кашкаров // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 200-204.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; цінні папери; предмет злочину; Кримінальне право. Criminal Law. Криминальное право; облігації; приватизаційні папери; векселя; акції державних підприємств; недержавні цінні папери; бездокументарні цінні папери; емісійні цінні папери; державні цінні папери; документарні цінні папери; ценные бумаги; предмет преступления; облигации; приватизационные бумаги; акции государственных предприятий; негосударственные ценные бумаги; бездокументарные ценные бумаги; эмиссионные ценные бумаги; государственные ценные бумаги; документарные ценные бумаги; securities; subject of the crime; bonds; privatization papers; promissory notes; shares of state enterprises; non-government securities; equity securities; government securities