Правові основи діяльності прес-служби - Меліхов, К. В.; Melikhov, K. V. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 118-120, 2017)
Наголошено, що прес-служба державної установи – це окремий відділ, головна мета якого полягає у своєчасному та правдивому висвітленні діяльності державної установи та підтримці доброзичливих зв’язків із засобами масової інформації та громадськістю. Визначено правові основи діяльності прес-служби.

It was emphasized that the press service of a state institution is a separate department, the main purpose of which is to provide timely and truthful coverage of the state institution's activities and maintain friendly relations with the mass media and the public. The legal bases of the press service's activities have been determined.

Отмечено, что пресс-служба государственного учреждения – это отдельный отдел, главная цель которого состоит в своевременном и правдивом освещении деятельности государственного учреждения и поддержании доброжелательных связей со СМИ и общественностью. Определены правовые основы деятельности пресс-службы.
Меліхов, К. В. Правові основи діяльності прес-служби / Костянтин Вікторович Меліхов // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 118-120.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; державні установи; state institutions; государственные учреждения; прес-служба; press service; пресс-служба; зв’язки з громадськістю; public relations; связи с общественностью; правові основи; legal bases; правовые основы