Проституція, як вид девіантної поведінки - Снісаренко, К. С.; Snisarenko, K. S. (Форум права. – 2012. – № 4. – С. 835-840, 2012)
Розглянуто основні підходи до визначення девіантної поведінки, окреслено її сутність та зміст. Встановлено, чи є проституція відхиленням від соціальної норми, чи є вона одним із видів аморальної поведінки, а також охарактеризовано її як вид девіантної поведінки.

The main approaches to the definition of deviant behavior are considered, defined its essence and meaning. Determined whether prostitution is a deviation from the social norm, whether it is a type of immoral behavior, and described it as a form of deviant behavior.

Рассмотрены основные подходы к определению девиантного поведения, установлены его сущность и содержание. Определено, является ли проституция отклонением от социальной нормы, является ли она одним из видов аморального поведения, а также дана ее характеристика как вида девиантного поведения.
Prostitution, as a Type Deviant Behaviours
Проституция, как вид девиантного поведения
Снісаренко, К. С. Проституція, як вид девіантної поведінки [Електронний ресурс] / К. С. Снісаренко // Форум права. – 2012. – № 4. – С. 835-840. – Режим доступу: http://arhive.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-4/12ckcvdp.pdf.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; проституція; проституция; prostitution; девіантна поведінка; девиантное поведение; deviant behavior; аморальна поведінка; аморальное поведение; Держава і право. State and Law. Государство и право; право і мораль; право и мораль