Актуальні питання забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Науковий парк «Наука та безпека» (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2022)
У збірнику опубліковано матеріали конференції, присвяченої проблемам забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації та перспективам їх вирішення. Матеріали містять обмін результатами наукових досліджень, обговорення актуальних питань правових засад діяльності суб’єктів забезпечення фінансової безпеки держави, нормативно-правового забезпечення і стану дослідження фінансової безпеки держав та економіко-правових питань організації фінансової безпеки держав. Науковцями висвітлено власне бачення економічних проблем і шляхів вирішення потенційних фінансових загроз. Видання призначене для науковців, викладачів, фахівців підприємств і представників органів влади, які займаються питаннями економічного розвитку, студентів.

The collection contains materials of the conference on the problems of financial security of the state in the context of globalization and prospects for their solution. The materials include the exchange of research results, discussion of topical issues of the legal framework of the financial security of the state, regulatory and legal support and the state of financial security research and economic and legal issues of financial security. Scientists have highlighted their own vision of economic problems and ways to address potential financial threats. The publication is intended for scientists, teachers, business professionals and government officials involved in economic development, students.

В сборнике опубликованы материалы конференции, посвященной проблемам обеспечения финансовой безопасности государства в условиях глобализации и перспектив их решения. Материалы содержат обмен результатами научных исследований, обсуждение актуальных вопросов правовых основ деятельности субъектов обеспечения финансовой безопасности государства, нормативно правового обеспечения и состояния исследования финансовой безопасности государств и экономико-правовых вопросов организации финансовой безопасности государств. Учеными отражено собственное видение экономических проблем и путей решения потенциальных финансовых угроз. Издание предназначено для ученых, преподавателей, специалистов предприятий и представителей органов власти, занимающихся вопросами экономического развития, студентов.
Актуальні питання забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 лют. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – 224 с.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences; Materials of conferences; Україна. Ukraine. Украина; фінансова безпека держави; финансовая безопасность государства; financial security of the state; Економіка. Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономика. Экономические науки. Экономическая безопасность; Податкове право. Tax law. Налоговое право