Структурні зв’язки оцінного ставлення до права у системі цінностей студентів ВНЗ МВС - Теслик, Н. М.; Teslyk, N. M. (Вісник Національного університету оборони України. - 2011. - Вип. 2(21). - С. 227-232, 2011)
Розглянуто проблему структурних зв’язків оцінного ставлення до права у системі цінностей особистості студентів. Проведене психологічне дослідження відношення до права і особливостей системи цінностей особистості у студентів вищого навчального закладу МВС.

The article is devoted to the problem of structural connections of evaluation attitude toward the law in the system of values of personality of students. Psychological research of the attitude toward the law and peculiarities of the system of values of personality of the students of higher educational establishment of MIA is made.

Рассмотрена проблема структурных связей оценочного отношения к праву в системе ценностей личности студентов. Проведено психологическое исследования отношения к праву и особенностей системы ценностей личности у студентов высшего учебного заведения МВД.
Keywords: вищий навчальний заклад МВС; higher educational institution of the Ministry of Internal Affairs; высшее учебное заведение МВД; система цінностей; value system; система ценностей; студенти; students; студенты; ставлення до права; attitude to law; отношение к праву