Акцепт як стадія укладення цивільно-правового договору - Мороз, О. В.; Moroz, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4154-1826 (Право та інновації. – 2020. – № 2 (30). – С. 45-49, 2020)
Проаналізовано акцепт як стадію укладення цивільно-правового договору. Визначено характерні ознаки та форми акцепту. Вказано, що відповідь про прийняття пропозиції має свідчити про її прийняття, бути повною та безумовною. Досліджено можливість відкликання акцептантом своєї відповіді про прийняття пропозиції укладення цивільно-правового договору, а також правові наслідки акцепту, отриманого із запізненням.

Acceptance as a stage of concluding a civil law contract is analyzed. Characteristic signs and forms of acceptance are determined. It is stated that the response to the acceptance of the proposal must indicate its acceptance, be complete and unconditional. The possibility of withdrawal by the acceptor of his answer on acceptance of the offer of the conclusion of the civil law contract, and also legal consequences of the acceptance received with delay is investigated.

Проанализирован акцепт как стадия заключения гражданско-правового договора. Определены характерные признаки и формы акцепта. Указано, что ответ о принятии предложения должно свидетельствовать о его принятии, быть полным и безусловным. Исследована возможность отзыва акцептантом своего ответа о принятии предложения заключения гражданско-правового договора, а также правовые последствия акцепта, полученного с опозданием.
Acceptance as a stage of conclusion of a civil legal agreement
Акцепт как стадия заключения гражданско-правового договора
Мороз, О. В. Акцепт як стадія укладення цивільно-правового договору / Мороз Ольга Володимирівна // Право та інновації. – 2020. – № 2 (30). – С. 45-49. - DOI: 10.37772/2518-1718-2020-2(30)-6.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; акцепт; acceptance; укладення договору; заключение договора; signing a contract; цивільно-правовий договір; гражданско-правовой договор; civil contract