Алгоритм та технології реалізації програми психологічного супроводу викладачів вищих технічних навчальних закладів - Євдокімова, О. О.; Yevdokimova, O. O.; Olena Yevdokimova (Вісник Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди. Серія : Психологія. - 2012. - Вип. 43(2). - С. 81-90, 2012)
В роботі викладено теоретичні засади проектування системи психологічного супроводу викладачів вищих технічних навчальних закладів. Визначено мету, завдання та технології реалізації кожної складової частини програми психологічного супроводу викладачів.

Theoretical principles of planning of the system of psychological accompaniment of teachers of higher technical educational establishments are in-process expounded. Aims, tasks and technologies of realization of every component of the program of psychological accompaniment of teachers, are certain.

В работе изложены теоретические принципы проектирования системы психологического сопровождения преподавателей высших технических учебных заведений. Определены цели, задачи и технологии реализации каждой составляющей части программы психологического сопровождения преподавателей.
Algorithm and technologies of realization of the program of psychological support of teachers of the higher technical educational institutions
Алгоритм и технологии реализации программы психологического сопровождения преподавателей высших технических учебных заведений
Keywords: психологічний супровід; психологічна компетентність; професійна компетентність; викладачі; особистісно-професійне становлення; професійно важливі якості; psychological accompaniment; psychological competence; professional competence; teachers; personality professional becoming; professionally important qualities; психологическое сопровождение; психологическая компетентность; профессиональная компетентность; профессионально-личностное становление; профессионально важные качества; преподаватели