До питання про критерії розмежування законів та підзаконних нормативно-правових актів в юридичній літературі дорадянської доби - Сидоренко, А. Ю.; Sydorenko, A. Yu. (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2019 р.). - Харків : ХНУВС, 2019. - С. 196-198, 2019)
Висвітлені питання критеріїв розмежування законів та підзаконних нормативно-правових актів в юридичній літературі ХІХ сторіччя.

The issues of criteria for delimitation of laws and by-laws normative legal acts in the legal literature of the ХІХ th century are highlighted.

Освещены вопросы критериев разграничения законов и подзаконных нормативно правовых актов в юридической литературе XIX века.
Сидоренко А. Ю. До питання про критерії розмежування законів та підзаконних нормативно-правових актів в юридичній літературі дорадянської доби / А. Ю. Сидоренко // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Консультат. місія Європейського Союзу. — Харків : ХНУВС, 2019. - С. 196-198.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Держава і право. State and Law. Государство и право; закони; підзаконні нормативно-правові акти; юридична література; законы; подзаконные нормативно-правовые акты; юридическая литература; laws; by-laws; legal literature; ХІХ сторіччя; ХІХ век; XIX century