Документообіг як безпосередній об’єкт незаконного знищення виборчої документації або документів референдуму - Фіалка, М. І.; Fialka, M. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5599-3335 (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. – 2013. – № 22, ч. 1, т. 3 – С. 71-74, 2013)
Стаття присвячена висвітленню сутності та змісту безпосереднього об’єкту незаконного знищення виборчої документації або документів референдуму. Документообіг розглядається як безпосередній об’єкт злочину. Обґрунтовується необхідність визнання безпосереднім об’єктом незаконного знищення виборчої документації або документів референдуму документообіг в сфері реалізації виборчих прав громадян.

The article is devoted to the nature and content of the direct object of unlawful destruction of election documents or documents of the referendum. Workflow is considered as the direct object of the crime. The necessity of recognizing the target of illegal destruction of election documents or documents referendum document in the field of electoral rights.

Статья посвящена сущности и содержанию непосредственного объекта незаконного уничтожения избирательной документации или документов референдума. Документооборот рассматривается как непосредственный объект преступления. Обосновывается необходимость признания непосредственным объектом незаконного уничтожения избирательной документации или документов референдума документооборот в сфере реализации избирательных прав граждан.
Documents as the direct object of unlawful destruction election documents or documents of the referendum
Фіалка М. І. Документообіг як безпосередній об’єкт незаконного знищення виборчої документації або документів референдуму / М. І. Фіалка // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. – 2013. – № 22, ч. 1, т. 3 – С. 71-74.
Keywords: офіційний документ; документообіг; виборча документація; документ референдуму; безпосередній об’єкт; official document; официальный документ; workflow; документооборот; direct object; непосредственный объект; election documentation; избирательная документация; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; referendum document; документ референдума