Використання результатів негласних слідчих (розшукових) дій у доказуванні під час досудового розслідування - Нечаєва, І. О.; Nechaieva, I. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8354-7594; Чинчик, А. Р.; Chynchyk, A. R. (Напрями реформування кримінального процесуального законодавства в Україні : зб. матеріалів науково-практичного семінару (м. Харків, 10 березня 2020 р.). - Харків. 2020. – С. 100-102, 2020)
Розглянуто практичні проблемні питання які виникають під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій та закріплення їх результатів, що потребують законодавчого врегулювання. Наголошено на необхідність уніфікації правової термінології з метою забезпечення ясності тексту закону, а також легкого та однакового розуміння правових норм усіма правозастосувачами.

The practical problematic issues that arise during the covert investigative (search) actions and consolidation of their results, which require legislative regulation, are considered. Emphasis was placed on the need to unify legal terminology in order to ensure clarity of the text of the law, as well as easy and uniform understanding of legal norms by all law enforcers.

Рассмотрены практические проблемные вопросы, возникающие при проведении негласных следственных (розыскных) действий и закреплении их результатов, требующих законодательного урегулирования. Отмечена необходимость унификации правовой терминологии с целью обеспечения ясности текста закона, а также легкого и единообразного понимания правовых норм всеми правоприменителями.
Нечаєва, І. О. Використання результатів негласних слідчих (розшукових) дій у доказуванні під час досудового розслідування / Ірина Олексіївна Нечаєва, Анастасія Романівна Чинчик // Напрями реформування кримінального процесуального законодавства в Україні : зб. матеріалів науково-практичного семінару (м. Харків, 10 березня 2020 р.) / МВС України; Харківський національний університет внутрішніх справ. - Харків, 2020. – С. 100-102.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; негласні слідчі (розшукові) дії; covert investigative (search) actions; covert investigative (search) actions; доказування; proving; доказывание