Специфіка міжособистісної залежності жінок, які постраждали від домашнього насильства - Бородуліна, В. В.; Borodulina, V. V. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 33 - 36., 2020)
В статті висвітлюється специфіка міжособистісної залежності жінок, які постраждали від домашнього насильства. В статье освещается специфика межличностной зависимости женщин, пострадавших от домашнего насилия. The article highlights the specifics of interpersonal dependence of women who have suffered from domestic violence.
Бородуліна В.В. Специфіка міжособистісної залежності жінок, які постраждали від домашнього насильства / В.В. Бородуліна // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 33 - 36.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; домашнє насильство; жінки; міжособистісна залежність; домашнее насилие; domestic violence; женщины; межличностная зависимость; women; interpersonal dependence