Щодо окремих проблемних питань здійснення провадження в справах про адміністративні правопорушення у діяльності патрульної поліції - Резанов, С. А.; Rezanov, S. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7429-5273 (Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 394-395., 2019)
Автором зазначено, що в умовах реформування системи правоохоронних органів, зокрема Національної поліції,гостро стоїть питання відповідних ефективних змін під час здійснення провадження в справах про адміністративні правопорушення. Першою з проблемами в зазначеній сфері стикнулася новостворена патрульна поліція. Для ефективного забезпечення безпеки дорожнього руху з урахуванням зазначених змін у законодавстві, потрібно відповідне матеріально-технічне забезпечення підрозділів патрульної поліції, зокрема щодо фіксації та документування фактів вчинення адміністративних правопорушень.

The author noted that in the context of reforming the system of law enforcement agencies, in particular the National Police, the issue of appropriate effective changes in the implementation of proceedings on cases of administrative offenses is acute. The first to face problems in this area was the newly created patrol police. In order to effectively ensure road safety, taking into account these changes in the legislation, appropriate material and technical support for patrol police units is required, in particular, for fixing and documenting the facts of administrative offenses.

Автором отмечено, что в условиях реформирования системы правоохранительных органов, в частности Национальной полиции, остро стоит вопрос соответствующих эффективных изменений при осуществлении производства по делам об административных правонарушениях. Первой с проблемами в данной сфере столкнулась вновь созданная патрульная полиция. Для эффективного обеспечения безопасности дорожного движения с учетом указанных изменений в законодательстве требуется соответствующее материально-техническое обеспечение подразделений патрульной полиции, в частности, по фиксации и документированию фактов совершения административных правонарушений.
Резанов, С. А. Щодо окремих проблемних питань здійснення провадження в справах про адміністративні правопорушення у діяльності патрульної поліції / С. А. Резанов // Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 394-395.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; патрульна поліція; патрульная полиция; patrol police; адміністративні правопорушення; административные правонарушения; administrative offenses; адміністративна відповідальність; административная ответственность; administrative responsibility; забезпечення безпеки дорожнього руху; обеспечение безопасности дорожного движения; road safety; порушення правил зупинки; нарушение правил остановки; stop violation; фіксація в автоматичному режимі; фиксация в автоматическом режиме; locking in automatic mode; паркування транспортних засобів; парковка транспортных средств; vehicle parking; фіксація в режимі фотозйомки; фиксация в режиме фотосъемки; lock in photo mode; відеозапис; видеозапись; video recording