Basic Grammar: Reference and Practice: навчальний посібник - Горбач, Н. Л.; Horbach, N. L.; Іванова, І. Л.; Ivanova, I. L.; Кальченко, Т. М.; Kalchenko, T. M.; Тетяна Кальченко; Горбач Наталія (Харків : ХНУВС, 2021. – 134 с., 2021)
Посібник висвітлює низку базових граматичних явищ сучасної англійської мови і пропонує систему вправ, націлену на закріплення теоретичного матеріалу. Для курсантів та всіх, хто вивчає англійську мову.

The manual covers a number of bass grammatical phenomena of modern English and offers a system of exercises aimed at consolidating theoretical material. For courses and anyone who lives in English.

Пособие освещает ряд базовых грамматических явлений современного английского языка и предлагает систему упражнений, направленную на закрепление теоретического материала. Для курсантов и всех изучающих английский язык.
навчальний посібник з англійської мови для здобувачів вищої освіти
Горбач, Н. Л. Basic Grammar: Reference and Practice: навч. посіб. з англ. мови для здобувачів вищ. освіти / Н. Л. Горбач, І. Л. Іванова, Т. М. Кальченко; МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2021. – 134 с.
Keywords: Мова. Мовознавство. Літературознавство. Language. Linguistics. History and Criticism of Literature. Язык. Языкознание. Литературоведение; Навчальні видання. Educational edition. Учебные издания; Україна. Ukraine. Украина; вивчення іноземних мов; изучение иностранных языков; learning foreign languages; English; английский язык; англійська мова