Роль громадських організацій у протидії торгівлі людьми - Шевчук, Т. А.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0162-7011 (Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми» 15 листопада 2017 року м. Харків МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, 2017)
У публікації розглянуто роль громадських організацій у протидії торгівлі людьми. Визначено основні форми діяльності неурядових організацій. Акцентовано увагу на необхідності законодавчого врегулювання їх функціонування. The publication examines the role of civic organizations in combating trafficking in human beings. The basic forms of activity of non-governmental organizations are determined. The emphasis is placed on the need for legislative regulation of their functioning. В публикации рассмотрена роль общественных организаций в противодействии торговли людьми. Определены основные формы деятельности таких организаций. Акцентированно внимание на необходимости законодательного регулирования их функционирования.
The role of NGOs in combating trafficking in human beings
Шевчук Т.А. Роль громадських організацій у протидії торгівлі людьми. Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (15 листопада 2017 р. м. Харків, Україна) : ХНУВС, 2017. с. 70-73
Keywords: громадські організації; неурядові організації; Протидія торгівлі людьми; противодействие торговли людьми; Countering trafficking in human beings; Non-governmental organizations; Общественные организации