Деякі питання щодо часу відпочинку: порівняльний аналіз законодавства України та країн ЄС - Дуравкіна, Н. І.; Duravkina, N. I.; RCID: http://orcid.org/0000-0002-5075-9109 (Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції (18-19 травня 2018 року, м. Суми). – Суми, 2018. – С. 52-54., 2018)
Досліджено правове регулювання часу відпочинку в Україні та країн ЄС. Зроблено висновок, що Україна відстає у питаннях розвитку часу на відпочинок від зарубіжних країн, та є необхідним імплементація норм трудового законодавства країн ЄС в вітчизняне законодавство.

The legal regulation of rest time in Ukraine and EU countries has been studied. It was concluded that Ukraine lags behind foreign countries in terms of the development of time for rest, and it is necessary to implement the norms of labor legislation of EU countries into domestic legislation.

Исследовано правовое регулирование времени отдыха в Украине и странах ЕС. Сделан вывод, что Украина отстает в вопросах развития времени на отдых от зарубежных стран, и необходимо имплементация норм трудового законодательства стран ЕС в отечественное законодательство.
Дуравкіна, Н. І. Деякі питання щодо часу відпочинку: порівняльний аналіз законодавства України та країн ЄС / Наталія Ігорівна Дуравкіна / / Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції (18-19 травня 2018 року, м. Суми) / Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2018. – С. 52-54.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; час відпочинку; rest time; время отдыха; зарубіжні країни; foreign countries; зарубежные страны; Європейський Союз; European Union; Европейский Союз