Правоохоронна функція в історії місцевого самоврядування - Коломієць, Ю. М.; Kolomiets, Yu. M.; Гудзь, Т. І.; Gudz, T. I. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 3. – С. 15-22., 2012)
У статті розглядаються особливості реалізації правоохоронної функції місцевого самоврядування на кожному етапі розвитку місцевого самоврядування в Україні.

The article deals with the peculiarities of the law enforcement function of local government at various stages of development of local self-government in Ukraine.

В статье рассматриваются особенности реализации правоохранительной функции местного самоуправления на различных этапах развития местного самоуправления в Украине.
Коломієць, Ю. М. Правоохоронна функція в історії місцевого самоврядування / Ю. М. Коломієць, Т. І. Гудзь // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 3. – С. 15-22.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; місцеве самоврядування; органи місцевого самоврядування; правоохоронна функція; міліція; місцева міліція; местное самоуправление; органы местного самоуправления; правоохранительная функция; милиция; местная милиция; local government; governments; law enforcement function; militia; local police