Поняття та зміст феноменології злочинності як складової феноменології суспільства - Веприцький, Р. С.; Veprytskyi, R. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1843-3598 (Європейські перспективи. – 2014. – № 4. – С. 81-85, 2014)
У статті розглядається поняття та зміст феноменології суспільства, феноменологія злочинності обґрунтовується як самостійна наукова галузь у системі теоретичного суспільствознавства - науки про суспільство і його закони.

The article considers the concept and content of the phenomenology of society, the phenomenology of crime is substantiated as an independent scientific field in the system of theoretical social science - the science of society and its laws.

В статье рассматриваются понятие и содержание феноменологии преступности как составляющей части феноменологии общества, феноменология преступности обосновывается как самостоятельная научная отрасль в системе теоретического обществоведения - науки об обществе и его законах.
Веприцький, Р. С. Поняття та зміст феноменології злочинності як складової феноменології суспільства / Р. С. Веприцький // Європейські перспективи. – 2014. – № 4. – С. 81-85.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; злочинність; преступность; criminality; феноменологія; феноменология; phenomenology; феноменологія злочинності; феноменология преступности; phenomenology of crime; поняття; понятие; concept