Щодо конституційного захисту земельних відносин в Україні - Мірошниченко, О. С.; Miroshnichenko, O. S.; Oksana Miroshnychenko (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 292-295, 2006)
Досліджується актуальна проблематика правової регламентації соціальної сфери земельних відносин в Україні.

The current problems of legal regulation of the social sphere of land relations in Ukraine are investigated.

Исследуется актуальная проблематика правовой регламентации социальной сферы земельных отношений в Украине.
Keywords: право власності; право собственности; земельні відносини; земельные отношения; земельні ресурси; земельные ресурсы; регламентація земельних відносин; регламентация земельных отношений