Сучасні напрями розвитку судової експертизи та криміналістики - ХНУВС; Kharkiv National University of Internal Affairs; Харківський науково-дослідний інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса (Харків : ХНУВС, 2016. – 316 с., 2016)
Збірник містить результати досліджень провідних учених у галузі судової експертизи та криміналістики, а також практичних працівників вітчизняних правоохоронних органів та експертних установ, що стосуються теоретичних питань розвитку судової експертизи, проблем розвитку криміналістичної експертизи, наукових досягненнь та внесків Заслуженого професора М. С. Бокаріуса у розвиток теорії та практики судової експертизи та криміналістики, напрямів розвитку судово-медичної експертизи, тенденцій розвитку криміналістичної науки.

The collection contains the results of leading scientists’researches in the field of forensic examination and criminalistics, as well as practical workers of domestic law enforcement agencies and expert institutions concerning the theoretical issues of the development of forensic examination, problems of the development of forensic examination, scientific achievements and contributions of the Honored Professor M. Bokarius in the development of the theory and practice of forensic examination and criminalistics, directions of development of forensic medical examination, trends of forencicscience development.

Сборник содержит результаты исследований ведущих ученых в области судебной экспертизы и криминалистики, а также практических работников отечественных правоохранительных органов и экспертных учреждений, касающихся теоретических вопросов развития судебной экспертизы, проблем развития криминалистической экспертизы; научных достижений и вклада Заслуженного профессора Н.С. Бокариуса в развитие теории и практики судебной экспертизы и криминалистики, направлений развития судебно-медицинской экспертизы, тенденций развития криминалистической науки.
тези доп. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті засл. проф. М. С. Бокаріуса
Сучасні напрями розвитку судової експертизи та криміналістики : тези доп. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті засл. проф. М. С. Бокаріуса (м. Харків, 20 груд. 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; М-во юстиції України, Харків. НДІ суд. експертиз ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса. – Харків : ХНУВС, 2016. – 316 с.
Keywords: Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Україна. Ukraine. Украина; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; судова експертиза; судебная экспертиза; forensic expertise; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; правоохоронна діяльність; правоохранительная деятельность; law enforcement; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; Бокаріус М. С.; розслідування злочинів; расследование преступлений; судова медицина; судебная медицина