Брифінг старшого СОГ під час проведення фото-, відеофіксації - Скляр, О. С.; Skliar, O. S.; Бугровський, В. С.; Buhrovskyi , V. S. (Теоретико-прикладні проблеми кримінального процесу та криміналістики в умовах воєнного стану : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кам’янець-Подільський, 24 листоп. 2023 р.). – Кам’янець-Подільський : ХНУВС, 2023. – С. 404-406, 2023)
Зазначено, що в рамках своїх повноважень слідчий застосовує поліцейський превентивний захід: застосування технічних приладів і технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису. Проаналізовано брифінги старших СОГ під час проведення фото-, відеофіксації правопорушень, які є важливою складовою доказування в ході досудового розслідування.

It is noted that within the framework of his powers, the investigator applies a police preventive measure: the use of technical devices and technical means that have the functions of photo and film shooting, video recording. The briefings of senior police officers during photo and video recording of offenses, which are an important component of evidence during pre-trial investigation, were analyzed.

Отмечено, что в рамках своих полномочий следователь применяет полицейскую превентивную меру: применение технических приборов и технических средств, обладающих функциями фото- и киносъемки, видеозаписи. Проанализированы брифинги старших СОГ во время проведения фото-, видеофиксации правонарушений, которые являются важной составляющей доказывания в ходе досудебного расследования.
Keywords: слідчий; investigator; следователь; використанням засобів фото- та відеофіксації; using means of photo and video recording; использованием средств фото- и видеофиксации; брифінг; briefing; брифинг; досудове розслідування; pre-trial investigation; досудебное расследование