Специфіка адаптивних можливостей особистості в контексті психологічної ресурсності поліцейських на різних етапах професійного становлення - Греса, Н. В.; Gresa, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0517-4822 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 5 квіт. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 252-256, 2019)
Адаптивні можливості особистості у контексті психологічної ресурсності виступають як особистісні характеристики, які забезпечують успішне протистояння поліцейського стресовому впливу на соматичне, душевне здоров’я та успішність у професійній діяльності.

The adaptive capabilities of the individual in the context of psychological resourcefulness act as personal characteristics that ensure the successful opposition of the policeman to the stressful impact on somatic, mental health and success in professional activities.

Адаптивные возможности личности в контексте психологической ресурсности выступают как личностные характеристики, обеспечивающие успешное противостояние полицейского стрессовому влиянию на соматическое, душевное здоровье и успешность в профессиональной деятельности.
Греса Н. В. Специфіка адаптивних можливостей особистості в контексті психологічної ресурсності поліцейських на різних етапах професійного становлення / Н. В. Греса // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 5 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2019. - С. 252 - 256.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; адаптивні можливості особистості; психологічна ресурсність; професійна адаптація; поліцейські; адаптивные возможности личности; психологическая ресурсность; профессиональная адаптация; полицейские; adaptive capabilities of the individual; psychological resource; professional adaptation; police officers