Інформаційно-аналітична робота в діяльності дільничих інспекторів міліції щодо попередження правопорушень - Бродовський, В. В.; Brodovskyi, V. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 251-257., 2007)
Розглянута інформаційно-аналітична робота в діяльності дільничих інспекторів міліції щодо попередження правопорушень. Рассмотрена информационно-аналитическая работа в деятельности участковых инспекторов милиции по предупреждению правонарушений. The information-analytical work in the activity of district police inspectors on the prevention of offenses is considered.
Бродовський, В. В. Інформаційно-аналітична робота в діяльності дільничих інспекторів міліції щодо попередження правопорушень / В. В. Бродовський // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 251-257.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; дільничі інспектори міліції; участковые инспектора милиции; district police inspectors; попередження правопорушень; предупреждение правонарушений; інформаційно-аналітична робота; информационно-аналитическая работа; аналіз; прогнозування; анализ; прогнозирование; управлінські рішення; управленческие решения