Кореляційний аналіз між рівнем злочинності та рівнем безробіття в Україні - Мелащенко, О. П.; Melashchenko, O. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4550-6879 (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття: тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 21 черв. 2019 р.). - Харків: Право, 2019. - С. 166-167, 2019)
Проведено кореляційно-регресійний аналіз динаміки розвитку злочинності відповідно до рівня безробіття в Україні у 2010-2018 роках.

A correlation-regression analysis of the dynamics of crime development according to the unemployment rate in Ukraine in 2010-2018 was conducted.

Проведен корреляционно-регрессионный анализ динамики развития преступности в соответствии с уровнем безработицы в Украине в 2010-2018 годах.
Мелащенко О. П. Кореляційний аналіз між рівнем злочинності та рівнем безробіття в Україні / Мелащенко Оксана Петрівна // Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття: тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 21 черв. 2019 р.) / Наук.-дослід. ін-т публ. політики та соц. наук. - Харків: Право, 2019. - С. 166-167.
Keywords: кореляційно-регресійний аналіз; корреляционно-регрессионный анализ; Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; correlation-regression analysis; критерій Фішера; метод найменьших квадратів; критерий Фишера; метод наименьших квадратов; Fisher's criterion; least squares method; злочинність; безробіття; преступность; crime; безработица; unemployment