Протидія легалізації злочинних доходів у Німеччині - Симов'ян, С. В.; Symovian, S. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2004.- Вип. 26.- С. 51 - 55, 2004)
Проводиться дослідження німецького досвіду боротьби з відмиванням брудних грошей , яке може представляти наукову і практичну цінність для українських фахівців . Проводится исследование немецкого опыта борьбы с отмыванием грязных денег, которое может представлять научную и практическую ценность для украинских специалистов. The German experience in combating money laundering is being researched, which can be of scientific and practical value to Ukrainian professionals.
Симов'ян, С. В. Протидія легалізації злочинних доходів у Німеччині / С. В. Симов'ян // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2004.- Вип. 26.- С. 51 - 55
Keywords: Федеративна Республіка Німеччина; Федеративная Республика Германия; боротьба з відмиванням брудних грошей; борьба с отмыванием грязных денег; офшорні зони; оффшорные зоны; фінансово-правові відносини; финансово-правовые отношения; протидія легалізації злочинних доходів; противодействие легализации преступных доходов; протидія відмивання грошей; противодействие отмыванию денег; кредитно-фінансові установи; кредитно-финансовые учреждения; лізинг; лизинг