Профілактична робота щодо недопущення порушень під час проведення навчальних занять з використанням інтернет-платформи відеоконференцзв’язку ZOOM - Гусаров, С. М.; Gusarov, S. M.; Сергій Гусаров (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 18 трав. 2021 р.). – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 12-13, 2021)
Запропоновано рекомендації для забезпечення безпеки відеоконференції у Zoom з метою недопущення та зменшення випадків порушень під час проведення навчальних занять з використанням інтернет-платформ.

Recommendations are offered to ensure the security of video conferencing in Zoom in order to prevent and reduce the incidence of violations during training classes using Internet platforms.

Предложены рекомендации для обеспечения безопасности видеоконференции в Zoom с целью недопущения и уменьшение случаев нарушений во время проведения учебных занятий с использованием интернет-платформ.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; зумбомбінг; зумбомбинг; zombombing; відеоконференції; видеоконференции; video conferencing; профілактика правопорушень; профилактика правонарушений; crime prevention; зум-тролінг; зум-троллинг; zoom trolling