Сучасні інформаційні технології, що використовуються під час дистанційного навчання - Пилипенко, Л. М.; Pylypenko, L. M.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-5221-0921 (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 12 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кременчуц. льотний коледж, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 259-262., 2022)
Зазначено, що дистанційне навчання – це технологія майбутнього. Воно може застосовуватися в усіх системах освіти, здійснювати широке коло освітніх завдань, а саме навчання, виховання та розвитку особистості. Тому необхідно опрацьовувати та впроваджувати нові розробки для дистанційних форм навчання. Можливо навіть, що така технологія зможе замінити реальні школи, університети та інші навчальні заклади у майбутньому. Отмечено, что дистанционное обучение – это разработка будущего. Оно может применяться во всех системах образования, осуществлять широкий круг образовательных задач, а именно: обучение, воспитание и развитие личности. Поэтому необходимо разрабатывать и внедрять новые разработки для дистанционных форм обучения. Возможно, даже такая технология сможет заменить реальные школы, университеты и другие учебные заведения в будущем. It is noted that distance learning is the development of the future. It can be applied in all systems of education, to carry out a wide range of educational tasks, namely: training, education and development of the individual. Therefore, it is necessary to develop and implement new developments for distance learning. Perhaps even such technology can replace real schools, universities and other educational institutions in the future.
Пилипенко Л. М. Сучасні інформаційні технології, що використовуються під час дистанційного навчання / Л. М. Пилипенко / Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 12 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кременчуц. льотний коледж, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 259-262.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; дистанційне навчання; дистанционное обучение; distance learning; інформаційні технології дистанційного навчання; информационные технологии дистанционного обучения; distance learning information technologies; проведення занять онлайн; проведение занятий онлайн; conducting classes online; відеоконференції; видеоконференции; videoconferencing; технологія Moodle; технология Moodle; Moodle technology; використання тестів; использование тестов; use of tests; онлайн-іспит; онлайн-экзамен; online exam; розвиток особистості; развитие личности; personal development