Організаційно-правове забезпечення кібербезпеки України - Перепелиця, Є. О.; Perepelytsia, Ye. O. (Застосування інформаційних технологій у правоохоронній діяльності: матеріали Круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2023 р.). – Харків: ХНУВС, 2023. – С. 143-147, 2023)
Наголошено, що організаційно-правове забезпечення кібербезпеки є складним та багатогранним процесом, який вимагає системного підходу та узгодженого впровадження заходів на різних рівнях. Тільки шляхом поєднання законодавчих, організаційних та технічних заходів Україна зможе ефективно протидіяти кіберзагрозам та забезпечити стійкість свого інформаційного простору.

It was emphasized that the organizational and legal provision of cyber security is a complex and multifaceted process that requires a systematic approach and coordinated implementation of measures at different levels. Only by way combination of legislative, organizational and technical measures, Ukraine will be able to effectively counter cyber threats and ensure the stability of its information space.

Отмечено, что организационно-правовое обеспечение кибербезопасности является сложным и многогранным процессом, требующим системного подхода и согласованного внедрения мер на разных уровнях. Только по пути сочетание законодательных, организационных и технических мер Украина сможет эффективно противодействовать киберугрозам и обеспечить устойчивость своего информационного пространства.
Keywords: кібербезпека; cyber security; кибербезопасность; національна безпека; national security; национальная безопасность; організаційно-правове забезпечення; organizational and legal support; организационно-правовое обеспечение