Форми участі громадськості в забезпеченні громадського порядку - Московець, В. І.; Moskovets, V. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0216-9470 (Форум права. – 2011. – № 3. – С. 553–558, 2011)
На основі аналізу точок зору вчених визначаються форми участі громадськості в забезпеченні громадського порядку в межах діяльності громадських формувань з охорони громадського порядку.

On the basis of analysis of points of view of scientists the forms of participation of public are selected in providing of public peace within the framework of activity of the public forming on public law enforcement.

На основе анализа точек зрения ученых выделяются формы участия общественности в обеспечении общественного порядка в рамках деятельности общественных формирований по охране общественного порядка.
Forms of Involvement of Sociability in Public Order Provision
Формы участия общественности в обеспечении общественного порядка
Московець, В. І. Форми участі громадськості в забезпеченні громадського порядку [Електронний ресурс] / В. І. Московець // Форум права. – 2011. – № 3. – С. 553–558. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011-3/11mvizgp.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; громадськість; общественность; public; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; громадський порядок; правоохоронне громадське формування; громадські формування; общественные формирования; правоохранительное общественное формирование; protection of the public order; public order; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность