Поняття «функції Верховної Ради України» як загальноправової категорії - Назаренко, Я. М.; Nazarenko, Ya. M. (Форум права. – 2010. – № 4. – С. 654–659, 2010)
У зв’язку з певною правовою недосконалістю регламентації функцій єдиного органу законодавчої влади в Україні та подальшим його реформуванням, розглянуті питання видозміни функцій Верховної Ради України, форм і способів їх реалізації.

In connection with certain legal imperfection of a regulation of functions of unique regulatory authority in Ukraine and its further reforming, questions of modification of functions of the Verkhovnaja Rada of Ukraine, forms and ways of their realization are considered.

В связи с определенным правовым несовершенством регламентации функций единственного органа законодательной власти в Украине и дальнейшим его реформированием, рассмотрены вопросы видоизменения функций Верховной Рады Украины, форм и способов их реализации.
Concept of «Function of the Verkhovnaja Rada of Ukraine» As General Legal Categories
Понятие «функции Верховной Рады Украины» как общеправовой категории
Назаренко, Я. М. Поняття «функції Верховної Ради України» як загальноправової категорії [Електронний ресурс] / Я. М. Назаренко // Форум права. – 2010. – № 4. – С. 654–659 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2010-4/10njmjzk.pdf.
Назаренко Я. М. "Поняття "функції Верховної Ради України" як загальноправової категорії." Форум права 4 (2010): 654-659.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; функції; Верховна Рада України; поняття; функции; Верховная Рада Украины; понятия; functions; Verkhovna Rada of Ukraine; term