Організаційно-правові основи підготовки фахівців кібербезпеки сектору безпеки і оборони України - Басараб, О.Т.; Basarab, O. T.; Басараб, О. К.; Basarab, O. K.; Ларіонова, І.Т.; Larionova, I. T.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7006-6476 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 20-21, 2021)
У роботі аналізуються організаційно-правові основи підготовки фахівців сектору безпеки і оборони України, з огляду на сучасні виклики сьогодення.

The paper analyzes the organizational and legal basis for the training of specialists in the security and defense sector of Ukraine, given the current challenges of today.

В работе анализируются организационно-правовые основы подготовки специалистов сектора безопасности и обороны Украины, учитывая современные вызовы.
Басараб, О. Т. Організаційно-правові основи підготовки фахівців кібербезпеки сектору безпеки і оборони України / Басараб О. Т., Басараб О. К., Ларіонова І. Т. // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 28 трав. 2021 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 20-21.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; сектор безпеки і оборони; сектор безопасности и обороны; security and defense sector; кібербезпека; кибербезопасность; cybersecurity; організаційно-правові засади; организационно-правовые основы; organizational and legal principles; підготовка кадрів; подготовка кадров; training