Професійні якості правоохоронця: очікування мешканців Харківщини від поліції - Сердюк, О. О.; Serdiuk, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5733-6432; Марковська, Г. О.; Markovska, H. O. (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 54-56, 2021)
Представлено дані щорічного опитування «Безпека та довіра» 2020 року щодо очікувань громадян від правоохоронних органів та професійних якостей правоохоронців, які повинні формуватися у процесі їх підготовки.

The data of the annual survey "Security and Trust" in 2020 are presented on the expectations of citizens from law enforcement and professional qualities of militiamen which should be formed in the course of their preparation.

Представлены данные ежегодного опроса «Безопасность и доверие» 2020 относительно ожиданий граждан от правоохранительных органов и профессиональных качеств правоохранителей, которые должны формироваться в процессе их подготовки.
Сердюк, О. О. Професійні якості правоохоронця: очікування мешканців Харківщини від поліції / Сердюк О. О., Марковська Г. О. // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 28 трав. 2020 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 54-56.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; соціологічне опитування; социологический опрос; sociological survey; інтернет-опитування; интернет-опрос; online survey; очікування; ожидания; expectation; професійні якості; профессиональные качества; professional quality; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; Харківська область; Харьковская область; Kharkiv region