Стратегія здійснення заходів вищих навчальних закладів МВС України щодо реалізації концепції забезпечення безпеки та правопорядку під час проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу - Суботін, А. О.; Акіменко, Д. О.; Бондаренко, Я. Г.; Bondarenko, Y. H.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8383-6502; Рибенцева, А. В. (Право і безпека.- 2009. - № 5 (32). С. 116 - 118, 2009)
Розглянуто комплекс організаційних заходів щодо розв’язання проблем безпеки та правопорядку, які виникають під час підготовки та проведення чемпіонату Європи 2012 р. з футболу та участі у цих заходах особового складу вищих навчальних закладів МВС України. Рассмотрен комплекс организационных мероприятий по решению проблем безопасности и правопорядка, которые возникают во время подготовки и проведения чемпионата Европы 2012 г. по футболу и участия в этих мероприятиях личного состава высших учебных заведений МВД Украины. The complex of organizational measures directed on solving problems of safety and law and order during the preparation and conduction of Euro 2012 championship and participation in this event of personnel of higher educational establishments within the Ministry of Internal Affairs of Ukraine is researched.
Стратегія здійснення заходів вищих навчальних закладів МВС України щодо реалізації концепції забезпечення безпеки та правопорядку під час проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу / А. О. Суботін, Д. О. Акіменко, Я. Г. Бондаренко, А. В. Рибенцева // Право і безпека. - 2009. - № 5 (32). - С. 116-118.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Internal Affairs Agencies; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; higher educational establishments of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; стратегія; стратегия; strategy; безпека; безопасность; security; правопорядок; law and order; фінал; финал; final; чемпіонат; championship; чемпионат; футбол; football