Нормативно-правове регулювання адміністративної діяльності міліції щодо забезпечення екологічної безпеки в Україні - Блудова, С. В.; Bludova, S. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 4 (55). – С. 196-204, 2011)
Досліджено генезис та сучасний стан адміністративної діяльності міліції щодо забезпечення екологічної безпеки в Україні. Проведено аналіз норм чинного законодавства, що регулює діяльність міліції у вказаній сфері, а також зроблено певні наукові висновки та надано пропозиції стосовно його удосконалення. Genesis and current state of militia administrative activity on providing of ecological safety in Ukraine are researched. An analysis of current legislation norms, that regulate militia activity in the indicated sphere, is conducted, and also certain scientific conclusions are done and suggestions on its perfection are brought in. Исследованы генезис и современное состояние административной деятельности милиции по обеспечению экологической безопасности в Украине. Проведён анализ норм действующего законодательства, регулирующего деятельность милиции в указанной сфере, а также сделаны определенные научные выводы и внесены предложения по его совершенствованию.
Legal regulation of administrative activities of the police to ensure environmental safety in Ukraine
Нормативно-правовое регулирование административной деятельности милиции по обеспечению экологической безопасности в Украине
Блудова, С. В. Нормативно-правове регулювання адміністративної діяльності міліції щодо забезпечення екологічної безпеки в Україні / С. В. Блудова // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 4 (55). – С. 196-204.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; екологічна безпека; экологическая безопасность; ecological safety; правове забезпечення; правовое обеспечение; legal support