Матеріально-технічне та фінансове забезпечення правоохоронців - Руколайніна, І. Є.; Rukolainina, I. Ye.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6010-0570 (Форум права. – 2013. – № 1. – С. 844–848, 2013)
Охарактеризовано сучасний стан професійної підготовки правоохоронців щодо їх матеріально-технічного та фінансового забезпечення. Визначено поняття матеріально-технічного та фінансового забезпечення правоохоронців у сфері їх професійної діяльності.

Modern looks, touching understanding of basic directions of material and technical and financial problems of providing of activity in the organs of internal affairs, are described. Determination of concept of logistical and financial support of activity is given in the organs of internal affairs.

Охарактеризованы современные взгляды профессиональной подготовки правоохранительных органов касающихся материально-технического и финансового обеспечения. Дано определение понятия материально-технического и финансового обеспечения правоохранительных органов в сфере их профессиональной деятельности.
Financial and Material-Technical Provision of Law-Enforcement Authorities
Материально-техническое и финансовое обеспечение правоохранителей
Руколайніна, І. Є. Матеріально-технічне та фінансове забезпечення правоохоронців [Електронний ресурс] / І. Є. Руколайніна // Форум права. — 2013. — № 1. — С. 844-848. — Режим доступу: http://archive.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2013-1/13riefzp.pdf.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; матеріально-технічне забезпечення; материально-техническое обеспечение; material and technical providing; фінансове забезпечення; финансовое обеспечение; financial support; поняття; понятие; concept; правоохоронці; правоохранители; law-enforcement authorities