Неокульти: об’єкт діяльності чи суб’єкт взаємодії органів СБУ? - Верхогляд, В. О.; Verkhohliad, V. O. (Форум права. – 2011. – № 1. – С. 190–193, 2011)
Розглядаються проблеми взаємовідносин органів СБУ і релігійних організацій, шляхи взаємодії.

The problems of relationship of the Ukrainian Security Service, and religious organizations and ways of interaction are being discussed.

Рассматриваются проблемы взаимоотношений органов СБУ и религиозных организаций, пути взаимодействия.
Neocults: object of activity or the subject of interaction of bodies Ukrainian Security Service?
Неокульты: объект деятельности или субъект взаимодействия органов СБУ?
Верхогляд, В. О. Неокульти: об’єкт діяльності чи суб’єкт взаємодії органів СБУ? [Електронний ресурс] / В. О. Верхогляд // Форум права. – 2011. – № 1. – С. 190–193. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011-1/11vvovoc.pdf.
Верхогляд В. О. "Неокульти: об’єкт діяльності чи суб’єкт взаємодії органів СБУ?." Форум права 1 (2011): 190-193.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; церква; релігійні організації; взаємодія; Служба безпеки України; неокульти; церковь; религиозные организации; взаимодействие; Служба безопасности Украины; неокульты; Security Service of Ukraine; religious organizations; interaction; neoclust