Деякі аспекти відповідальності адвоката як суб’єкта надання безоплатної вторинної правової допомоги в адміністративному судочинстві України - Валко, П.; Valko, P. (25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 71-72, 2020)
У статті розглянуто питання щодо відповідальності адвоката як учасника адміністративного судочинства та адміністративного процесу

The article considers the issue of liability of a lawyer as a participant in administrative proceedings

В статье рассмотрены вопросы ответственности адвоката как участника административного судопроизводства и административного процесса
Валко П. Деякі аспекти відповідальності адвоката як суб’єкта надання безоплатної вторинної правової допомоги в адміністративному судочинстві України / Петрос Валко // 25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 71-72
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; адміністративне судочинство; реформування судоустрою; адвокатура; адвокатська діяльність; відповідальність адвоката; administrative proceedings; judicial reform; advocacy; lawyer's responsibility; административное судопроизводство; реформирование судопроизводства; адвокатура; адвокатская деятельность; ответственность адвоката