Правові засади цивільного контролю за діяльністю органів прокуратури та місце серед них адміністративно-правового регулювання - Сімонян, Н. А.; Simonian, N. A. (Форум права. – 2013. – № 2. – С. 497–501, 2013)
Проаналізовано поняття «право», «правові засади» та «адміністративно-правові засади»; визначено принципи та особливості правових засад цивільного контролю за діяльністю органів прокуратури. The term «law», «legal basis» and «administrative and legal framework» are analyzes. Principles legal principles of civilian control over the activities of prosecutors, and appropriate regulatory support are fined. Проанализированы понятия «право», «правовые основы» и «административно- правовые принципы»; определены принципы и особенности правовых основ гражданского контроля за деятельностью органов прокуратуры.
Legal Principles of Civilian Control over the Activities of Organs and Among These Administrative and Legal Regulation
Правовые основы гражданского контроля за деятельностью органов и место среди них административно-правового регулирования
Сімонян, Н. А. Правові засади цивільного контролю за діяльністю органів прокуратури та місце серед них адміністративно-правового регулювання [Електронний ресурс] / Н. А. Сімонян // Форум права. – 2013. – № 2. – С. 497–501. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/FP_index.htm_2013_2_78.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; цивільний контроль; гражданский контроль; civil control; органи прокуратури; органы прокуратуры; prosecutor’s office agencies; Держава і право. State and Law. Государство и право; право; law; правові засади; правовые основы; legal basis; адміністративно-правове регулювання; административно-правовое регулирование; administrative and legal regulation