Особливості проведення огляду місця вибуху від реактивної та ракетної зброї - Лозова, С. М.; Lozova, S. M.; Вдовиченко, О. Л.; Vdovychenko, O. L. (Вісник ОНДІСЕ. - 2023. - Вип. 13. - С. 28-34, 2023)
Розглянуто особливості проведення огляду місця вибуху від реактивної та ракетної зброї залежно від виду зброї, боєприпасу, що використовувався, зруйнованого чи пошкодженого об’єкта, місцевості огляду. Проаналізовано специфіку огляду місця вибуху та його основні завдання. Надано детальні рекомендації щодо виявлення та фіксації слідів вибуху.

The peculiarities of conducting an inspection of the site of an explosion from jet and missile weapons, depending on the type of weapon, the ammunition used, the destroyed or damaged object, and the area of the inspection are considered. The specifics of the inspection of the explosion site and its main tasks were analyzed. Detailed recommendations are given for detecting and fixing traces of the explosion.

Рассмотрены особенности проведения осмотра места взрыва от реактивного и ракетного оружия в зависимости от вида оружия, используемого боеприпаса, разрушенного или поврежденного объекта, местности осмотра. Проанализирована специфика осмотра места взрыва и его основные задания. Даны подробные рекомендации по обнаружению и фиксации следов взрыва.
Features of examination of the site of an explosion from jet and rocket weapons
Keywords: огляд місця вибуху; реактивна та ракетна зброя; боєприпаси; експерти-вибухотехніки; inspection of the explosion site; rocket and missile weapons; ammunition; explosives experts; осмотр места взрыва; реактивное и ракетное оружие; боеприпасы; эксперты-взрывотехники