Взаємодія членів громадських формувань з органами Національної поліції щодо несення служби із забезпечення охорони публічного порядку та безпеки - Руколайніна, І. Є.; Rukolainina, I. Ye.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6010-0570 (Сучасні проблеми адміністративного права та процесу : тези доп. учасників Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 черв. 2017 р.). – Харків, 2017. – С. 104-105, 2017)
Висвітлено проблему відсутності дієвого механізму співпраці громадських формувань з правоохоронними органами у сфері забезпечення охорони публічного порядку, що в свою чергу призводить до непорозумінь та перешкод в діяльності один одного. Наголошено на необхідність підвищення ефективності роботи щодо забезпечення публічної безпеки та порядку, теоретичне та практичне визначення умов ефективного виконання функцій взаємодії підрозділів щодо охорони громадського порядку, та шляхів підвищення ефективності в роботі, що впливають на охорону громадського порядку.

The problem of the lack of an effective mechanism of cooperation between public formations and law enforcement agencies in the sphere of public order protection is highlighted, which in turn leads to misunderstandings and obstacles in each other's activities. Emphasis is placed on the need to improve the efficiency of work to ensure public safety and order, theoretical and practical determination of the conditions for the effective performance of the functions of interaction of units in the protection of public order, and ways of increasing efficiency in work that affect the protection of public order.

Освещена проблема отсутствия действенного механизма сотрудничества общественных формирований с правоохранительными органами в сфере обеспечения охраны публичного порядка, что в свою очередь приводит к недоразумениям и помехам в деятельности друг друга. Отмечена необходимость повышения эффективности работы по обеспечению публичной безопасности и порядка, теоретическое и практическое определение условий эффективного выполнения функций взаимодействия подразделений по охране общественного порядка, и путей повышения эффективности в работе, влияющих на охрану общественного порядка.
Руколайніна, І. Є. Взаємодія членів громадських формувань з органами Національної поліції щодо несення служби із забезпечення охорони публічного порядку та безпеки / Ірина Євгенівна Руколайніна // Сучасні проблеми адміністративного права та процесу : тези доп. учасників Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 черв. 2017 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, каф. адмін. права і процесу ф-ту № 3. – Харків, 2017. – С. 104-105.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; громадські фомування; public funds; общественные фомирования; охорона громадського порядку; protection of public order; охрана общественного порядка; взаємодія; взаимодействие; interaction; взаємодія поліції з населенням