Запобігання злочинам у сфері економічної діяльності - Пчолкін, В. Д.; Pcholkin, V. D.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3379-5036 (Право і безпека. - 2011. - № 3 (40). - С. 152-155, 2011)
Розглянуто особливості запобігання злочинам у сфері економічної діяльності та деякі напрями усунення і нейтралізації факторів, що детермінують злочинність, шляхом застосуванням заходів економічного, організаційно-господарського, виробничо-технічного та нормативно-правового характеру.

Features of the crime prevention in the sphere of economic activity and some trends of elimination and neutralization of the factors that determine economic crimes through the application of economical, organizational and economical, industrial and technical, normative and legal measures are examined.

Рассмотрены особенности предупреждения преступлений в сфере экономической деятельности и некоторые направления устранения и нейтрализации факторов, которые детерминируют экономическую преступность, путем применения мер экономического, организационно- хозяйственного, производственно-технического и нормативно-правового характера.
Crime prevention in the sphere of economic activity
Предупреждение преступлений в сфере экономической деятельности
Пчолкін, В. Д. Запобігання злочинам у сфері економічної діяльності / В. Д. Пчолкін // Право і безпека. - 2011. - № 3 (40). - С. 152-155.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; запобігання злочинам; предупреждение преступлений; crime prevention; злочини у сфері економічної діяльності; преступления в сфере экономической деятельности; crimes in the sphere of economic activity; економічні заходи; экономические меры; economical measures; організаційно-господарські заходи; организационно-хозяйственные меры; виробничо-технічні заходи; производственно-технические меры; industrial and technical measures