Об’єкт злочину як кримінально-правова категорія - Бандурка, І. О.; Bandurka, I. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9697-5587 (Право.ua. - 2015. - № 2. - С. 70-75, 2015)
У статті аналізуються загальні ознаки складу злочинів, характеризується невід’ємний елемент складу злочинів - об’єкти злочинів, розглянута класифікація складу злочинів та їх теоретичне та практичне значення.

In the article is being analyzed the general features of the composition of crimes, is being characterized an integral element of the composition of crimes - the objects of crimes, the classification of the composition of crimes and their theoretical and practical significance is being considered.

В статье анализируются общие признаки состава преступлений, характеризуется неотъемлемый элемент состава преступления - объект преступлений, рассмотрена классификация состава преступлений и их теоретическое и практическое значение.
Бандурка, І. О. Об’єкт злочину як кримінально-правова категорія / Бандурка Ірина Олександрівна // Право.ua. - 2015. - № 2. - С. 70-75.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; об’єкт злочину; объект преступления; правові відносини; правовые отношения; legal relations; кримінально-правова категорія; уголовно-правовая категория; кваліфікація об’єктів злочинів; суспільна небезпека; общественная опасность; квалификация объектов преступления