Конституційно-правові засади організації діяльності прокуратури України - Орищенко, І. В.; Oryshchenko, I. V. (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. - 2011. - Вип.17. - С. 64-68, 2011)
У статті проаналізовані особливості конституційного статусу прокуратури України її місце у системі державних органів. На підставі проведеного дослідження автором запропоновані зміни до чинного законодавства України з метою оптимізації правового статусу органів прокуратури України та Генерального прокурора України.

The article analyzes the features of the constitutional status Office of Public Prosecutor of Ukraine, its place in the system of g public organs. Based on research by the author, proposed changes to the current legislation of Ukraine in order to optimize the legal status of the bodies of Public Prosecutor of Ukraine and the General Public Prosecutor of Ukraine.

В статье проанализированы особенности конституционного статуса прокуратуры Украины, ее место в системе государственных органов. На основании проведенного исследования автором предложены изменения в действующее законодательство Украины, с целью оптимизации правового статуса органов прокуратуры Украины и Генерального прокурора Украины.
Орищенко, І. В. Конституційно-правові засади організації діяльності прокуратури України / І. В. Орищенко // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право . - 2011. - Вип.17. - С. 64-68.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Конституція України; правоохоронні органи; прокуратура України; Конституция Украины; правоохранительные органы; прокуратура Украины; Constitution of Ukraine; law enforcement agency; Office of Public Prosecutor of Ukraine