Організаційна та функціональна структура слідчих підрозділів ОВС України: загально-теоретичний аспект - Горелов, М. О.; Horelov, M. O. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2006. – Вип. 33. – С. 83-88, 2006)
Визначено, що в реформуванні органів досудового слідства системи МВС України головним є не тільки удосконалення організаційної та функціональної структури слідчого апарату, а й реформування кримінального судочинства, приведення його у відповідність до потреб суспільства. It is determined that in reforming the bodies of pre-trial investigation of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine, the main thing is not only to improve the organizational and functional structure of the investigative apparatus, but also to reform the criminal justice system, bringing it in line with the needs of society. Определено, что в реформировании органов досудебного следствия системы МВД Украины главным является не только совершенствование организационной и функциональной структуры следственного аппарата, но и реформирования уголовного судопроизводства, приведение его в соответствие с потребностями общества.
Organizational and functional structure of investigative units of the Department of Internal Affairs of Ukraine: theoretical aspect
Организационная и функциональная структура следственных подразделений ОВД Украины: общетеоретический аспект
Горелов, М. О. Організаційна та функціональна структура слідчих підрозділів ОВС України: загально-теоретичний аспект / М. О. Горелов // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2006. – Вип. 33. – С. 83-88.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; слідчі підрозділи; следственные подразделения; investigative units; організаційна структура; организационная структура; organizational structure; функціональна структура; функциональная структура; functional structure; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право