Перша психологічна допомога при афективно-шокових реакціях під час воєнних дій - Жданова, І. В.; Zhdanova, І. В.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6361-3029 (Особистість, суспільство, війна : тези доп. учасників міжнар. психол. форуму (м. Харків, 15 квіт. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 47-49, 2022)
Обумовлено необхідність надання першої психологічної допомоги при афективно-шокових реакціях під час воєнних дій.

The need to provide psychological first aid for affective-shock reactions during military operations is determined.

Оговорена необходимость оказания первой психологической помощи при аффективно-шоковых реакциях во время военных действий.
Жданова, І. В. Перша психологічна допомога при афективно-шокових реакціях під час воєнних дій / Ірина Вячеславівна Жданова // Особистість, суспільство, війна : тези доп. учасників міжнар. психол. форуму (м. Харків, 15 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Нац. поліція України та ін. – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 47-49.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; війна; перша психологічна допомога; психологічна допомога; афективно-шокові реакції; war; psychological first aid; psychological help; affective shock reactions; война; первая психологическая помощь; психологическая помощь; аффективно-шоковые реакции; травматичний стрес; психологічні травми