Основні підходи до розуміння поняття «виправлення засуджених»: ретроспективний аналіз - Турчина, О. С.; Turchyna, O. S. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 трав. 2015 р.). – Харків : ХНУВС, 2015. – С. 213-217, 2015)
Надано ретроспективний аналіз пошуку оптимальних шляхів виправлення ув’язнених , яким займалися як вчені, так і активні політичні діячі.

A retrospective analysis of the search for optimal ways of correction of prisoners, which was carried out by both scientists and active political figures, is provided.

Представлен ретроспективный анализ поиска оптимальных путей исправления заключенных, которым занимались как ученые, так и активные политические деятели.
Турчина, О. С. Основні підходи до розуміння поняття «виправлення засуджених»: ретроспективний аналіз / Олена Сергійовна Турчина // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 трав. 2015 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2015. – С. 213-217.
Keywords: Кримінально-виконавче право. Criminal and Executive Law. Уголовно-исполнительное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; виправлення; correction; исправление; виправлення засуджених; correction of convicts; исправление осужденных; кримінально-виконавча система; criminal-executive system; уголовно-исполнительная система; ретроспективний аналіз; retrospective analysis; ретроспективный анализ