Семантичні особливості жаргонних номінацій людини - Єльнікова, Н. І.; Yelnikova, N. I. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 листоп. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2018. – С. 305 – 307., 2018)
У роботі описано семантичні особливості жаргонних номінацій, розроблено їхню лексико-семантичну класифікацію, проаналізовано фактори, що впливають на входження до тематичних груп. The work describes the semantic peculiarities of slang nominations, their lexical-semantic classification has been developed, and factors influencing the entry into thematic groups have been analyzed. В работе рассмотрено семантические особенности жаргонных номинаций, разработано лексико-семантическую классификацию этих словесных единиц, проанализировано факторы, влияющие на такую классификацию.
Semantic features of slang nominations of person
Semantic features of slang nominations of person
Єльнікова Н. І. Семантичні особливості жаргонних номінацій людини / Н. І. Єльнікова // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 листоп. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2018. – С. 305 – 307.
Keywords: номінація; тематична група; термінологічні одиниці; жаргонізми; nomination; номинация; thematic group; тематическая группа; terminology units; терминологические единицы; jargon; жаргонизмы