Правові умови діяльності Державного дворянського земельного банку в останнє десятиліття його існування - Кириченко, В. Є.; Kyrychenko, V. Ye.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5497-907X (Право і безпека. - 2010. - № 1 (33). - С. 38-44, 2010)
Розглянуто правове регулювання діяльності Державного дворянського земельного банку під час останнього десятиліття його існування. Досліджено зміни, що сталися в нормативній базі, а також урядові заходи, спрямовані на стабілізацію діяльності Дворянського банку між двома буржуазно-демократичними революціями та під час Першої світової війни. We consider law regulation of the State noble land bank activity during the last 10 years of its existence. We analyse the changes, which appeared in normative base and also the governmental measures, which were directed to the stabilization of the Noble bank activity between two revolutions of bourgeoisie and democracy and during the First World War. Рассмотрено правовое регулирование деятельности Государственного дворянского земельного банка во время последнего десятилетия его существования. Проанализированы изменения, произошедшие в нормативной базе, а также правительственные меры, направленные на стабилизацию деятельности Дворянского банка между двумя буржуазно-демократическими революциями и во время Первой мировой войны.
Legal conditions of activity of the State noble land bank in the last decade of its existence
Правовые условия деятельности Государственного дворянского земельного банка в последнее десятилетие его существования
Кириченко, В. Є. Правові умови діяльності Державного дворянського земельного банку в останнє десятиліття його існування / В. Є. Кириченко // Право і безпека. - 2010. - № 1 (33). - С. 38-44.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державний дворянський земельний банк; Государственный дворянский земельный банк; State noble land bank; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; Історія. History. История