Роль Верховної Ради України як суб’єкта юридичного забезпечення закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання - Староста, В. І.; Starosta, V. I. (Людина, суспільство, держава: актуальні питання правового регулювання взаємодії: тези доп. учасників. наук.-практ. конф. (м. Київ, 10 груд. 2020 р.). - Київ: НДІ СБППФБ, 2020. - С. 77-78, 2020)
Розглянуто дільність Верховної Ради України як суб’єкта юридичного забезпечення закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання.

The activity of the Verkhovna Rada of Ukraine as a subject of legal support of higher education institutions with specific study conditions is considered.

Рассмотрена деятельность Верховной Рады Украины как субъекта юридического обеспечения высшего образования со специфическими условиями обучения.
Keywords: Верховна Рада України; юридичне забезпечення; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; Verkhovna Rada of Ukraine; legal support; institutions of higher education with specific study conditions; Верховная Рада Украины; юридическое обеспечение; заведения высшего образования со специфическими условиями обучения